Дали сте осигурени?
Домот, Животот, Автомобилот?

Комплетна палета на осигурителни продукти. Со Вега осигурување не треба да се грижите.

Домови

Осигурете го вашиот дом и направете го безбедно место за вас и вашето семејство. Безбеден дом, безбедно пристаниште.

Осигурување на возила

Ослободете се од грижите. Осигурете го вашето возило и грижата препуштете ни ја нам.

Здравствено осигурување

Ништо на светот не е важно како вашето здравје. Не оставајте ништо на случајност.

Патничко осигурување

Не дозволувајте непријатности да ви го расипат патувањето, Земете патничко осигурување.

Животно осигурување

Осигурете се себеси и вашето семејство од повредии, незгоди и случаи на смрт.

Осигурителни пакети

Осигурителни пакети скроени за секого и секоја потреба. Се што ви е потребно во еден пакет и на едно место.

Процес на ангажирање на посредник-брокер

Процесот на нашето ангажирање како  посредник односно брокер е преку потпишување на овластување од управителот кај правното лице,односно од сопственикот на предметот ( возило-стан итн ) кога се работи за физички лица .

Имате веднаш пристап до истото  ( кликни тука )

Наши партнери

GS Logo Slider: The shortcode with the ID of 54 was not found.

Ставете се вие, вашето семејство и имот во безбедни раце

Контактирајте нѐ

12 + 11 =